februarie 09, 2009

La persoana a treiera

Gigi Broccoli ar vrea să citească mereu, să termine toate cărţile ce i-au făcut cu ochiul în decursul vieţii, dar pe care nu a apucat să le cerceteze, în general din lipsă de timp. Gigi Broccoli se întreabă cât să fi citit până acum. Două-trei sute de cărţi? E puţin, bă. Reymont, Sinclair Lewis, Ivan Bunin, Hesse, Yasunari Kawabata, Baricco şi mulţi, mulţi alţii îl aşteaptă.

Gigi Broccoli se uită prin cameră. Resturi de pizza, cutii goale de Carlsberg, coji de pomelo. Şi, în patul nefăcut de multe zile, parfumul unei semi-necunoscute pe care Gigi Broccoli nu crede c-o va mai vedea vreodată. Da’ nici nu vrea să o mai.

Gigi Broccoli se plimbă muzical, de la note melancolice (Stina Nordenstam) la riffuri tăioase (At the Gates).

Gigi Broccoli a postat în felul în care o face Gogu Kaizer. Vive l'originalité, non?

Gigi Broccoli îl salută pe Gogu Kaizer, deşi nu-l cunoaşte.

4 comentarii:

  1. gigi broccoli e gigi broccolişi nimeni altcineva nu este gigi broccoli decât el însuşi. gigi broccoli nu este nebun, ci este rezultatul unei ficţiuni perfecte. De aceea gigi broccoli este singurul care poate fi gigi broccoli.

    RăspundețiȘtergere
  2. Desi Lizu nu il cunoaste pe dubios,Lizu il saluta pe Gigi Broccolii.Gigi Broccolii ar trebui sa-i multumeasca necunoscutei ca i-a parfumat cearsaful,iar necunoscuta sa se multumeasca de ridicarea la rangul de semi.

    RăspundețiȘtergere
  3. @jiji noua ne plac dubiosii. cu asta ne ocupam in viata. =))

    RăspundețiȘtergere